preskoči na sadržaj
vijesti

Obavijest-Autotrans d.d.

Svi učenici putnici koji će od ponedjeljka 22.2.2021. pohađati nastavu u Školi dužni su imati voznu kartu.

Od 18.2.2021. godine omogućena je prodaja mjesečnih karata na svim prodajnim mjestima Autotrans-a d.d. po cijeni karte prilagođenoj razdoblju njena korištenja.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 22. 2. 2021. 09:14

O B A V I J E S T

Poštovani učenici i roditelji/skrbnici,
nastavno na Odluku Stožera civilne zaštite Istarske županije od 17. veljače 2021., a nakon dogovora s osnivačem Škole, Istarskom županijom, zbog nedostatka  prijevoza za naše učenike putnike u popodnevnoj smjeni, Škola nastavlja rad prema  modelu B – mješoviti oblik nastave ( tjedan za tjedan).

Od 22. veljače 2021. do 26. veljače 2021.
2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 2.e, 2.f, 2.g, 2.h, 3.e, 3.f, 3.g, 3.h, razredi pohađaju nastavu u Školi, a 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e, 1.f, 1.g, 1.h, 3,a, 3.b, 3.c, 3.d, razredi imaju nastavu online u realnom vremenu (jutarnja smjena s početkom u 8.00), prema rasporedu. (B smjena)

U tjednu od 1.3. razredi se rotiraju (A smjena)


Razredima: 4.a, 4.b, 4.c, 4.d  organizirana je nastava uživo na Stoji u jutarnjoj smjeni s početkom u 8.15.

Nastava ugostiteljskog posluživanja,  kuharstva i slastičarstva održava se uživo u praktikumima na Stoji.

U školi je obavezno nošenje zaštitne maske.

Sat traje 45 minuta.

Podsjećamo  da je jako važno da svi  nastavimo s pridržavanjem epidemioloških mjera, odnosno nosimo pravilno zaštitnu masku, često peremo ruke i kad god je to moguće držimo razmak od 2 metra. Važno se pridržavati mjera u svim prostorijama škole, u javnom prijevozu, u svim zatvorenim prostorima i na otvorenom kada nema mogućnosti držati razmak od 2 metra.
Posebno je važno svaki dan prije odlaska u školu mjeriti tjelesnu temperaturu. Ukoliko, vi ili članovi vaših obitelji,  imate bilo kakvih respiratornih simptoma (temperaturu, kašalj, grlobolju, gubitak osjeta njuha itd.) nemojte dolaziti u školu već se javite svojem obiteljskom liječniku i o tome obavijestite razrednika/cu.
Do skorog viđenja u učionicama!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 18. 2. 2021. 18:28

Rezultati školskog natjecanja iz engleskog jezika

Rezultate školskog natjecanja iz engleskog jezika možete vidjeti ovdje

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 18. 2. 2021. 09:32

O B A V I J E S T

Dragi učenici i roditelji,

idući tjedan odgojno-obrazovni rad nastavlja se prema izmijenjenom modelu.

Četvrti razredi ( 4.a, 4.b, 4.c, 4.d) i treći razredi-maturanti ( 3.e, 3.f, 3.g, 3.h) dolaze u školu ( Model A- nastava uživo).

Ostali razredi prate nastavu na daljinu ( Model C).

Za sve razrede nastava se održava prema redovnom rasporedu, u jutarnjoj smjeni.

Nastava uživo je organizirana u Kandlerovoj 48 prema rasporedu:

 

ULAZ

UČIONICA

3e

Glavni ulaz

7

3f

Glavni ulaz

5

3g

Glavni ulaz

10

3h

Kroz učionicu

12

4a

Kroz učionicu

2

4b

Kroz učionicu

3

4c

Kroz učionicu

11

4d

Glavni ulaz

9

Nastava ugostiteljskog posluživanja,  kuharstva i slastičarstva održava se u praktikumima na Stoji.

U školi je obavezno nošenje zaštitne maske.

Podsjećamo  da je jako važno da svi  nastavimo s pridržavanjem epidemioloških mjera, odnosno nosimo pravilno zaštitnu masku, često peremo ruke i kad god je to moguće držimo razmak od 2 metra. Važno se pridržavati mjera u svim prostorijama škole, u javnom prijevozu, u svim zatvorenim prostorima i na otvorenom kada nema mogućnosti držati razmak od 2 metra.

Posebno je važno svaki dan prije odlaska u školu mjeriti tjelesnu temperaturu. Ukoliko, vi ili članovi vaših obitelji,  imate bilo kakvih respiratornih simptoma (temperaturu, kašalj, grlobolju, gubitak osjeta njuha itd.) nemojte dolaziti u školu već se javite svojem obiteljskom liječniku i o tome obavijestite razrednika/cu.

Radujemo se susretu u ponedjeljak!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 29. 1. 2021. 11:47

Obavijest

Drage učenice i učenici, 

drugo polugodište školske godine 2020./2021. započinje 18. siječnja 2021.
Zbog epidemiološke situacije nastavu smo organizirali na daljinu, a održava se u realnom vremenu po našem rasporedu sati. 

Svima želimo puno uspjeha i zdravlja te željno iščekujemo skoro viđenje u našoj školi!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 17. 1. 2021. 13:52

Obavijest

Učenički servis zbog pandemije neće raditi do 31.03.2021.
  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 14. 1. 2021. 15:37

Poziv učenicima da se uključe na natječaj

Pozivamo učenike da sudjeluju u predlaganju naziva novog zvanja iz područja kuharstva (četverogodišnji program). Novo zvanje sjedinjuje kuharsko i gastronomsko znanje, s posebnim naglaskom na razvijanje organizacijskih sposobnosti te komunikacijskih i prezentacijskih vještina.Za učenike koji osmisle najkreativniji prijedlog naziva zvanja i njihove razrednike osigurali smo vrijedne nagrade. 

Više o samom natječaju i uputama za prijavu možete pronaći na https://natjecaj.rckdu.hr/

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 10. 12. 2020. 17:47

OBAVIJEST!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 9. 12. 2020. 12:09

ODLUKA O POTREBI NOŠENJA ZAŠTITNIH MASKI U UČIONICAMA TIJEKOM NASTAVE U ŠKOLAMA!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 8. 12. 2020. 08:20

Obavijest

Objavljujemo cjenike prijevoznika koji obavljaju usluge prijevoza učenika za šk. 2020./2021.g. koji će poslužiti učenicima da izaberu najpovoljniju kartu (dnevnu, polumjesečnu , mjesečnu kartu ) za mjesec prosinac 2020.g.

Na potvrdi, koju administrator izdaje učeniku, za mjesec prosinac bit će naveden model odvijanja nastave, odnosno datumi dolaska u školu i/ili nastave na daljinu.

Učenici potvrde mogu dobiti na na e-mail adresi: potvrde.lipa@gmail.com tako da se u e-mailu navede ime i prezime učenika, razredni odjel i svrhu izdavanja potvrde.

Autotrans d.d.

Brioni d.d. 

Fils d.o.o.

HŽŽP d.o.o.

Pulapromet d.o.o.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 7. 12. 2020. 07:28

OBAVIJEST

Od 7. prosinca 2020. nastava se odvija redovno po B modelu. 
 

Molimo sve učenike da prate obavijesti na web stranici Škole na kojoj objavljujemo sve promjene!
Želimo vam zdrav i uspješan radni tjedan!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 6. 12. 2020. 13:40

OBAVIJEST

Cjenik Autotransa za prijevoz učenika SŠ za školsku godinu 2020/21. koji će poslužiti učenicima da kupe najpovoljniju kartu (dnevnu, polumjesečnu , mjesečnu) za mjesec prosinac 2020.g.  Na potvrdi, koju administrator izdaje učeniku, za mjesec prosinac bit će naveden model odvijanja nastave, odnosno datumi dolaska u školu i/ili nastave na daljinu.
  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 2. 12. 2020. 13:18

VAŽNA OBAVIJEST!!!

Od 2. prosinca 2020. do 5. prosinca 2020. Škola prelazi na nastavu na daljinu. Nastava je, za sve razrede, organizirana prema redovnom rasporedu u realnom vremenu preko aplikacije Teams.

Rad Škole u narednom periodu ovisi o epidemiološkoj situaciji te ćete tijekom nedjelje biti o istom obavješteni.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 1. 12. 2020. 17:07

...

Dragi učenici i roditelji,

pozdravljam Vas ispred zaposlenika Škole, vaših razrednika i profesora, stručnih suradnika i administrativnog osoblja, domara i spremačica koji svakodnevno brinu o vašoj sigurnosti i zdravlju.

Danas, 27. studenoga 2020. za dva razreda (3.f i 4.a), iz predostrožnosti, smo odredili online nastavu jer čekamo upute epidemiologa. Nastava za ova dva razreda će se održavati na daljinu, prema redovitom rasporedu u realnom vremenu, preko aplikacije Teams.

Svi ostali razredi i učenici imaju nastavu po redovnom rasporedu.

Nastavnici i ja dijelimo Vašu zabrinutost i zajedno s Vama brinemo o dobrobiti Vaše djece, naših učenika i njihovih obitelji. Svjesni smo da je pandemija  koronavirusa korjenito promijenila naše živote te da zahtijeva brzu prilagodbu neočekivanim situacijama i događajima. Molimo da imate povjerenje u naše prosudbe jer se one temelje isključivo na epidemiološkim uputama i našoj želji da nastavu organiziramo na najbolji način uz istovremeno očuvanje zdravlja svih sudionika.

Trudimo se predvidjeti probleme, a nove ćemo rješavati kako se budu pojavljivali uz prilagođavanje aktualnoj epidemiološkoj situaciji.  

Ujedno apeliram da kontinuirano  educirate djecu o  potrebi pravilnog nošenja maski, redovitom pranju i dezinficiranju ruku, izbjegavanju bliskog kontakta i poštivanju distance. Važno se pridržavati mjera u svim prostorijama Škole, u javnom prijevozu, u svim zatvorenim prostorima i na otvorenom kada nema mogućnosti držati razmak od 2 metra.

Izuzetno je važno svaki dan, prije odlaska u školu, mjeriti tjelesnu temperaturu i ukoliko učenik ili članovi obitelji s kojima zajedno živi imaju simptome respiratornih bolesti (temperaturu, kašalj, grlobolju, gubitak osjeta njuha ...) ne dolaziti u Školu već se javiti svojem obiteljskom liječniku i o tome obavijestiti razrednika/cu.

 

Citiram, iz uputa Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, da je „bitno znati da se mjera karantene/samoizolacije izriče samo onoj osobi koja je osobno bila u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom, a ne i ukućanima osoba koje su bile u bliskom kontaktu s bolesnikom. U tom se slučaju osobe koje žive u kućanstvu s osobom u samoizolaciji, ponašaju „uobičajeno“, odnosno one nisu u samoizolaciji i na njih se mjere ne primjenjuju. To znači da braća i sestre mogu slobodno ići u vrtić, školu, a Vi roditelji na posao. 

Kao i osoba u samoizolaciji, ostali ukućani također trebaju provoditi pojačanu osobnu higijenu i higijenu prostora te ograničiti svoja kretanja i socijalne kontakte tako da njihove radne i druge neodgodive obveze nisu narušene.

Ako osoba (dijete) u samoizolaciji razvije znakove bolesti, javlja se svom izabranom liječniku koji ga šalje na testiranje te u slučaju da bude pozitivna, sve osobe koje žive s tom osobom podliježu samoizolaciji.“

Još jednom Vas molimo za strpljenje, suradnju i pomoć kako bismo na najbolji način organizirali rad Škole.  

Zajednički, uz odgovorno ponašanje, možemo obuzdati pandemiju!

Do  tada ostanite zdravi, veseli i negativni na koronavirus!

Srdačan pozdrav,

 

Orhideja Petković, ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 27. 11. 2020. 17:06

VAŽNO! - 14.9. škola prelazi na Model B - mješoviti oblik nastave

Poštovani učenici i roditelji/skrbnici, nakon konzultacija s MZO i dogovora s osnivačem Škole, Istarskom županijom, zbog nedostatka  prijevoza za naše učenike putnike u popodnevnoj smjeni Škola mijenja model A – nastava u školi, u model B – mješoviti oblik nastave ( tjedan za tjedan).

Tako od 14. rujna 2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 2.e, 3.h, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d  razredi pohađaju nastavu u Školi, dok 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e, 3,a, 3.b, 3.c, 3.e, 3.d, 3.g, 3.f razredi imaju nastavu online u realnom vremenu (jutarnja smjena), prema rasporedu. Ovim razredima se iz tjedna u tjedan rotiraju smjene.

Razredima koji su nastavu imali na Stoji (1.f, 1.g, 1.h, 2.f, 2.g, 2.h) raspored ostaje isti, te svaki tjedan imaju nastavu u školi u jutarnjoj smjeni.

Sat traje 45 minuta.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 11. 9. 2020. 12:18

Pripremi, spremi i u školu obrok ponesi!

Pripremi, spremi, ponesi!  
Za sve učenike koji nemaju organiziranu školsku prehranu najbolja opcija je priprema obroka kod kuće i nošenje u školu. Važno je da je pripremljeni obrok nutritivno kvalitetan, ali, naravno, i ukusan. Kako biste bili sigurni da obrok uključuje sve potrebne hranjive tvari i pruža dovoljno energije, vodite se modelom tanjura pravilne prehrane.

Cjeloviti obrok = složeni ugljikohidrati + bjelančevine + voće i povrće + voda

 

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 11. 9. 2020. 12:11

Raspored održavanja roditeljskih sastanaka prvih i drugih razreda

Raspored održavanja roditeljskih sastanaka  prvih i drugih  razreda na Stoji u školskoj sportskoj dvorani u 17 sati (Ruže Petrović 17)

1. A - HTT

Jelena Gugić

11.9.2020. petak

1. B - HTT

Morena Petrinčić

21.09.2020.  ponedjeljak

1. C - THK

Morena Rumora

14.9.2020. ponedjeljak

1. D - KOM

Dario Rajko

23.9.2020. srijeda

1. E - PROD

Sandra Nakić

22.9.2020. utorak

1. F - KON

 Igor Černjul

10.9.2020. četvrtak

1. G – KUH/SLAST

Igor Ciceran

16.9.2020 srijeda

1. H - KUH

Barbara Jerman Mišan

17.9.2020. četvrtak

2. H - KUH

Ester Bilić Jurković

15. 9. 2020  utorak

2. A- HTT

Fay Tićak

18.9.2020. petak

3. F - KON

Marin Pekica

24.9.2020. četvrtak

MASKE SU OBAVEZNE!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 10. 9. 2020. 00:07

Raspored razreda po ulazima

Na glavni ulaz ulaze učenici koji prvi sat nastave imaju u učionicama: kabinet engleskog, računalstvo, treffpunkt, .2, .6, 7, .8 i .9

Na ulaz kroz učionicu (lijevo od glavnog ulaza) ulaze učenici koji prvi sat nastave imaju u učionicama: .3, .4, uč.10, uč.11, uč.15 i uč.16

Mole se učenici da na nastavu dođu 15 minuta ranije kako bi se izbjegla gužva po hodnicima

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 7. 9. 2020. 14:59

Napomene uz raspored sati

Ove godine imamo 2 rasporeda sati, i to:

Raspored A  koji poćinje 7.9. i vrijedi za sve NEPARNE NASTAVNE tjedne:
1. tjedan 7.9 - 11.9
3. tjedan  21.9.-25.9.
5. tjedan 5.10. do 9.10.
...

Raspored B  koji poćinje 7.9. i vrijedi za sve NEPARNE NASTAVNE tjedne:
1. tjedan 14.09 - 18.09
3. tjedan 28.09.- 02.10.
5. tjedan 12.10. do 9.10.
...

oba rasporeda su objavljena na internetu (https://lipa.edupage.org/timetable/?)

Za promjenu prikazanog rasporeda potrebno je u gornjem desnom kutu kliknuti na "regular" i odabrati A ili B raspored

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 7. 9. 2020. 01:08

Satnica (raspored zvona)

Ovdje možete pogledati kada vam počinje koji sat, kada imate veliki odmor...

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 7. 9. 2020. 00:55

DUŽNOSTI UČENIKA KOD DOLASKA I TIJEKOM BORAVKA U ŠKOLI ZA VRIJEME EPIDEMIJE VIRUSA COVID-19 U ŠK. GOD. 2020./2021.

 • Učenici su obavezni mjeriti si temperaturu te o njoj voditi evidenciju svaki dan prije dolaska u školu. Ukoliko je ona povišena moraju se javiti razredniku i izabranom liječniku obiteljske medicine.
 • Pri ulasku u školu i izlasku iz škole  učenici su dužni držati propisanu distancu, ulaziti/izlaziti na ulaz/izlaz koji je za njih predviđen, dezinficirati obuću i ruke te se kretati označenim putem do svoje učionice/izlaza, bez zadržavanja.
 • Svaki će razredni odjeli imati svoju učionicu iz koje nije dopušteno izlaziti bez dopuštenja nastavnika. U učionici učenici su dužni sjediti uvijek prema rasporedu koji su napravili zajedno s razrednikom. Svaki učenik dužan je imati školski pribor, ne preporuča se dijeliti ga s drugim učenicima.
 • Za vrijeme malih odmora učenici neće napuštati školsku zgradu, a ni učionicu. Veliki odmori će biti u različito vrijeme kako bismo što više smanjili kontakte učenika različitih razreda, a hranu i piće preporučamo da učenici donesu sa sobom.
 • Sanitarne čvorove učenici mogu koristiti jedino uz dopuštenje nastavnika, a kod njihove upotrebe dužni su se pridržavati označenog broja korisnika koji je na njima označen kao i  propisane distance.
 • Maske su obavezne u svim prostorima škole (hodnicima i učionicama), a neophodno ih je nositi pravilno na način da cijelo vrijeme prekrivaju nos i usta.
 • Zaštitne maske za lice bit će osigurane od strane Istarske županije i učenici će ih dobiti tijekom sljedećeg tjedna. Do tada učenici moraju koristiti svoje maske.
 • Učenik bez maske neće moći ući u školu.
 • Molimo učenike da se pridržavaju svih epidemioloških uputa jer dijelimo odgovornost za zdravlje svih učenika i zaposlenika, a i naših obitelji.
 • Učenik koji se ne pridržava navedenih dužnosti i/ili svojim ponašanjem krši odredbe Kućnog reda škole te dovodi u pitanje zdravlje i/ili onemogućava rad drugim učenicima i nastavnicima bit će upućen kući, uz poziv roditeljima. Učeniku će biti izrečena pedagoška mjera prema Pravilniku o kriterijima za izricanja pedagoških mjera.
 •  
 •  
  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 4. 9. 2020. 17:54

Obavijest iz Pulaprometa

Poštovani,

Obzirom na upute i preporuke epidemiologa vezane za prijevoz putnika u javnom prijevozu, prilikom vožnje u autobusima PULAPROMET_a, putnici moraju:


- Koristiti zaštitne maske za lice
- Dezinficirati ruke prilikom ulaska u autobus
- Voditi računa o održavanju najvećeg mogućeg razmaka između putnika


Pored ulaznih vrata u autobus postavljeno je dezinfekcijsko sredstvo.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 4. 9. 2020. 17:49

Organizacija nastave u školskog godini 2020./2021.

Škola u školskog godini 2020./2021. radi u dvije smjene i na dvije lokacije.

Raspored razreda i smjena:

Stoja, R. Petrović 17, početak u 8.15.
Razredni odjeli: 1.f, 1.g, 1h, 2.f, 2.g i 2.h

​Lipa, Kandlerova 48
prvi tjedan:
razredni odjeli: 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e,  3,a, 3.b, 3.c, 3.d, 3.e, 3.f, 3.g,   kreću od 8.00 h u jutarnjoj smjeni,
razredni odjeli: 2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 2.e, 3.h, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d u 14.00 h u popodnevnoj smjeni.
 
Drugi tjedan se raspored rotira
- razredi koji su bili u popodnevnoj smjeni idu u jutarnju te im nastava počinje u 8.00;
- razredi koji su bili u jutarnjoj smjeni idu u popodnevnu, početak u 14.00.
- razredi koji su na Stoji (1.f, 1.g, 1h, 2.f, 2.g i 2.h) su uvijek ujutro

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 3. 9. 2020. 15:05

RASPORED ZA PONEDJELJAK, 7. 9.2020.

Lipa, Kandlerova 48
 
u 8.00
dva 1. razreda HTT (1.a i 1.b)  ulaz br.1
1. razred THK (1.c) ulaz br.2
1. razred komercijalist (1.d) ulaz br.2

u 9.00
1. razred prodavači: (1.e) ulaz br.1
1. razred konobar, (1.f)  ulaz br.1
dva 1. razreda kuhar i slastičar (1.g i 1.h): ulaz br. 2

Upozoravamo učenike da:
• je pri ulasku u školu obvezna maska koja se nosi na propisan način
• učenici pri ulasku u školu drže propisanu distancu, dezinficiraju obuću i ruke i kreću se prema označenom smjeru kretanja, bez zaustavljanja od ulaza do razreda

 
OSTALI RAZREDI ONLINE SAT RAZREDNIKA PREMA RASPOREDU:
2. razredi u 9.00
3. razredi u 9.30
4. razredi u 10.00

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 1. 9. 2020. 23:59

OBAVIJEST O NAČINU IZDAVANJA POTVRDA REDOVITIM UČENICIMA ŠKOLE

Za izdavanje potvrda o školovanju koje izdaje Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, potrebno je poslati zahtjev na e-mail adresu: potvrde.lipa@gmail.com

U zahtjevu je potrebno navesti:  ime i prezime, razred  i svrhu izdavanja potvrde (npr. za upis u učenički servis,  poreznu olakšicu,  prijevoz, dječji doplatak i sl.).

Ovjerene potvrde učenicima će biti vraćene mailom.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 28. 8. 2020. 15:04

OBAVIJEST

Prilikom ulaska u Školu, vezano za izradu računa Učeničkog servisa,

OBAVEZNO nosite masku i dezinficirajte ruke na porti.

Hvala!

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 6. 7. 2020. 02:38

Pogledajte naše video spotove!

Video spot o upisima: https://www.youtube.com/watch?v=d2Hzoa7jq4w&t=109s  

Video spot INFO: https://www.youtube.com/watch?v=GKMVLeV5dsg&t=26s 

YouTube kanal Treffpunkta:  https://www.youtube.com/user/treffpunktPulaHR
  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 5. 6. 2020. 19:16

UČENIČKI SERVIS - VAŽNO!!!

Ugovori se preuzimaju na ulazu škole na adresi

Kandlerova 48, Pula, od 11:00 - 13:00 sati ili

slanjem poštom na adresu.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 1. 6. 2020. 17:06

OBAVIJEST

Obavještavamo sve korisnike usluga Učeničkog servisa da se, zbog situacije sa  irusom COVID-19, NE NAPLAĆUJE upisnina za učlanjenje odnosno produljenje članstva.

Učlanjenje možete vršiti elektronski slanjem potrebnih dokumenata (koje možete  reuzeti na našim stranicama) na e-mail Učeničkog servisa a o daljnjim radnjama korisnici će biti obaviješteni putem naše web stranice.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 23. 5. 2020. 10:29

Obavijest - maturanti

Ovdje možete vidjeti obavijest Hrvatske psihološke komore o otvorenoj telefonskoj liniji za pomoć maturantima i njihovim roditeljima.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 22. 5. 2020. 11:50

Obavijest učenicima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo je sljedeće pojašnjenje točke 
5. Upute o načinu provođenja Odluke o kriterijima i načinu 
financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih 
škola za školsku godinu 2019./2020. (u daljnjem tekstu: Uputa):

Sastavni dio završnog rada kod učenika strukovnih škola je i praktični 
dio koji učenici moraju odraditi.
S obzirom na trenutne okolnosti vezano za epidemiju COVID 19, u kojima 
se  nastava održava on-line, učenici strukovnih škola koji obavljaju 
stručnu praksu kod poslodavca i u školi, imaju i pravo na 
sufinanciranje prijevoza prema navedenoj točki 5. Upute.

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 19. 5. 2020. 23:29

Virtualna knjižnica Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Ovdje možete posjetiti našu virtualnu knjižnicu

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 14. 4. 2020. 00:51

OBAVIJEST - pristup virtualnim učionicama

Poveznice za pristup virtualnim učionicama po razredima za učenike nalaze se na servisu OFFICE 365 ZA ŠKOLE.

Svaki se učenik prijavljuje sa svojim AAI identitetom (@skole.hr) na: https://office365.skole.hr, otvara aplikaciju Teams i tako ulazi u dodjeljeni virtualni razred.

Upozoravamo učenike na primjereno ponašanje jer u virtualnim učionicama vrijede ista pravila kao i u školi!

Molimo učenike da savjesno i odgovorno izvršavaju svoje zadaće i slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 15. 3. 2020. 19:43

Korona virus

Video:

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 27. 2. 2020. 13:52

Ideja godine

  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 27. 2. 2020. 08:26

Popis udžbenika

Ovdje možete pogledati popis udžbenika za šk. god. 2019./2020.

Napomena učenicima prvih razreda smjera hotelijersko-turistički tehničar, turističko-hotelijerski komercijalist i komercijalist :

 
Udžbenici za 1. razred smjera hotelijersko-turistički tehničar, turističko-hotelijerski komercijalist i komercijalist
za nastavne predmete:
hrvatski jezik
matematika,
njemački i
engleski jezik označeni su zelenom bojom.
Udžbenici za ostale predmete vrijede prema starom popisu.    
Molimo roditelje i učenike da ne nabavljaju udžbenike za navedene predmete do početka nastave te da pričekaju upute
predmetnih nastavnika i obavijesti Škole.
 
Udžbenici za sve ostale razrede i smjerove vrijede i dalje. 
 
Nove informacije vezane za početak školske godine bit će dostupne na mrežnim stranicama škole.
 
  :: opširnije :: 


objavio: Renata Pikot  datum: 3. 7. 2019. 16:48
» Arhiva naših vijesti    
 


 

  


Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Tražilica


preskoči na navigaciju