preskoči na sadržaj

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

 

Koordinatori disciplina za regionalni Gastro 2018.:

 

DISCIPLINA 1. Pripremanje menija

           Koordinator u Školi: Igor Ciceran, strukovni učitelj

DISCIPLINA 2. Posluživanje menija

           Koordinator u Školi: Ingrid Racan, strukovni učitelj

DISCIPLINA 3. Pripremanje hladnog predjela na tanjuru

           Koordinator u Školi: Roberto Zović, strukovni učitelj

DISCIPLINA 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru

           Koordinator u Školi: Robert Perić, strukovni učitelj

 DISCIPLINA 5. Barsko poslovanje

           Koordinator u Školi: Igor Černjul, nastavnik

  DISCIPLINA 6. Poslovanje recepcije hotela

            Koordinator u Školi: Dario Butković, nastavnik

  DISCIPLINA 7. Poslovanje putničke agencije

            Koordinator u Školi: Astrid Glavičić, nastavnica

  DISCIPLINA 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije

            Koordinator u Školi: Irena Kiss, nastavnica


Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula / Kandlerova 48, HR-52100 Pula / www.ss-tur-ugo-trg-pu.skole.hr / ured@ss-tur-ugo-trg-pu.skole.hr
preskoči na navigaciju